testing ground for art & ecology
MAP
blog

The Warp – A Light Weave performance festival

THE  WARP  presenteert A Light Weave festival
Zaterdag 16 December van 17 tot 21 uur
en andere verlichtende events ter ere van het Saturnalian Festival of Light
In samenwerking met The Warp en ons jaarlijkse  Saturnalian Festival of Light presenteren  we een serie  AudioVisualSpatial performance events die zowel in als buiten het Glazen Huis plaats zullen vinden.
saturnalia 3
A Light Weave brengt een keur van kunstenaars en performances samen in drie opeenvolgende evenementen die nieuwe multimedia werken waarin geluid en licht samen komen zullen laten zien.
VoltageSpa audio-visual performances
8, 9, 10 en 12 December om 16:00 uur
met Gert-Jan Prins (slagwerk en electronica) en  Branka Zgonjanin (performance)
A Light Weave performance festival event
Zaterdag 16 December 16 tussen 17:00 en 21:00 uur  
met Mark Bain, Ban Jan Koolwijk, Gert Jan Prins, Joost Rekveld, Dirk Bruinsma, The Ensemble Todo Modo, The Moonlighter’s Vanishing Point and Marcos Baggiani leading the Squadron for the Conduction of Light Matter.
Performances volgen elkaar op zodra de zon ondergaat terwijl soep en gluh wijn geserveerd worden om het begin van de Saturnalia te vieren – de aanvang van de winter als de vegetatie afgestorven is en de natuur moet worden wakker geschud om de laatste vonk van leven aan te wakkeren

The Fifth AX (of Saturnalian Follies and Winter’s Tales)
een installatie gepresenteerd van Zondag 17 December 2017 tot 7 Januari 2018
Zichtbaar vanaf de buitenkant wordt het Glazen Huis in een gigantische lichtbox gecreëerd door een samenwerking van kunstenaars, te zien tot het einde van de Saturnalia op 7 Januari 2018.
The Warp wordt georganiseerd door Stichting Cloud onder artistieke leiding van Lee Ellickson en organiseert jaarlijkse series multi media performance in de Kunstkapel en andere locaties.
Voor meer informatie www.thewarp.org
 
saturnalia 2