proeftuin voor kunst & ecologie
MAP
event

Kunst-natuur wandelingen in het Amstelpark met kunstenaar en natuurgids Linda Molenaar 

Laat je verwonderen door de natuur, dichtbij de grote stad
Donderdag 2 juni, zondag 19 juni, zondag 3 juli en donderdag 14 juli 2022, steeds om 10.00 vanaf Het Glazen HuisKunstenaar, gediplomeerd natuurgids en Hommelkoningin Linda Molenaar (ook actief tijdens de Floriade Almere) geeft deze zomer kunst-natuur wandelingen in het Amstelpark tijdens de Shadow Floriade die Zone2Source ter ere van het 50-jarig bestaan van het Amstelpark organiseert (april – oktober 2022). Met haar kunstwerken wil ze mensen de verwondering over de natuur laten ervaren en op een andere manier leren kijken. 
Aan de hand van de verhalen die schuilgaan achter haar kunstwerken, die vooral door vogels en andere dieren geïnspireerd zijn, en vanuit haar kennis als natuurgids, ontwikkelt ze een bijzondere wandeling door het Amstelpark. Tijdens de wandeling worden deelnemers op een bijzondere manier in  de natuurlijke wereld ingeleid.
De kunst-natuur wandelingen zijn te boeken via Local Nature Guide en kosten 15,- euro per wandeling van 1,5 uur. Het startpunt is de hoofdingang van het Amstelpark, Europaboulevard 1.

donderdag 2 juni, 10:00 uur
zondag19 Juni, 10:00 uur
zondag 3 Juli, 10:00 uur
donderdag 14 Juli, 10:00 uur