proeftuin voor kunst & ecologie
MAP

Zone2Source is een internationale proeftuin voor kunst en ecologie. Met tentoonstellingen en presentaties laten we het publiek kennismaken met (en nadenken over) alternatieve praktijken en (zintuigelijke) ervaringen van onze ‘natuurlijke’ omgeving. Zone2Source ziet het Amstelpark en andere locaties als een living lab. Het biedt kunstenaars, ontwerpers en wetenschappers een platform voor artistiek cross-disciplinair experiment en verdiepend (ArtScience) onderzoek naar de interactie tussen kunst, het park en het publiek.

Zone2Source
Het Glazen Huis (tentoonstelling) en Rietveld Huis (kantoor)
Amstelpark 4
1083 HZ Amsterdam

Contact
info@zone2source.net
Tel: +316 100 875 43

Locatie en Openingstijden
Zone2Source gebruikt het Amstelpark als levend laboratorium en veel van de projecten zijn – al dan niet tijdelijk – op andere plekken in het Amstelpark.

Ingang
Het Amstelpark heeft zes toegangspoorten die je allemaal kunt gebruiken, volg de bordjes Glazen Huis en je vindt ons op max. 5 minuten loopafstand (fietsen is verboden in Amstelpark). Wil je snel naar het Glazen Huis? Gebruik dan de ‘rode brug’ aan de Europaboulevard en of de ingang (met een poort van Krijn de Koning) langs de Amstel, dan zie je Zone2Source en Het Glazen Huis binnen 1 minuut.