proeftuin voor kunst & ecologie
MAP

Bezoekersinformatie

Zone2Source
Het Glazen Huis (tentoonstelling) en Rietveld Huis (kantoor)
Amstelpark 4
1083 HZ Amsterdam

Contact
info@zone2source.net
Tel: +316 100 875 43

Locatie en Openingstijden
Zone2Source gebruikt het Amstelpark als levend laboratorium en veel van de projecten zijn – al dan niet tijdelijk – op andere plekken in het Amstelpark.

Ingang
Het Amstelpark heeft zes toegangspoorten die je allemaal kunt gebruiken, volg de bordjes Glazen Huis en je vindt ons op max. 5 minuten loopafstand (fietsen is verboden in Amstelpark). Wil je snel naar het Glazen Huis? Gebruik dan de ‘rode brug’ aan de Europaboulevard en of de ingang (met een poort van Krijn de Koning) langs de Amstel, dan zie je Zone2Source en Het Glazen Huis binnen 1 minuut.

Auto
Vanuit alle richtingen houdt u Amsterdam aan en komt u automatisch op de A10 waar U de afslag RAI (S09) neemt. Onderaan de afslag gaat u bij de verkeerslichten linksaf, richting Amstelveen. U rijdt nu op de Europaboulevard en aan uw rechterhand ziet u de hotels Holiday Inn en Novotel. Aan de linkerkant van de weg ziet u het Amstelpark. GPS systeem: Toets Europaboulevard 24 in dat naar een parkeerplaats leidt. Steek de brug over bij de hoofdingang en je vindt borden die via een weg naar recht naar het Rietveld Huis en verder op de weg naar Glazen Huis leiden.

Openbaar Vervoer
Op het Station RAI stoppen o.a. metro 50 en 51 en tram 4 (v.a. Amsterdam CS).
Vanaf NS station RAI, loopt u binnen 7 minuten naar het Amstelpark. Vanuit het station gaat u de Europaboulevard op. U passeert de hotels Holiday Inn en Novotel (rechterkant) en ziet aan de linkerkant het Amstelpark liggen. Als u voorbij het Novotel bent gelopen, steekt u bij de verkeerslichten over en u loopt rechtdoor het park in. Vanaf het Amstel station is het ook mogelijk bus 62 te nemen. Deze bus rijdt langs station RAI en stopt op de halte Weerdestein vlak voor de hoofdingang van het park. Steek de brug over bij de hoofdingang en je vindt borden die via een weg naar recht naar het Rietveld Huis, daartegenover de Orangerie en verder op de weg naar Glazen Huis leiden.