proeftuin voor kunst & ecologie
MAP
blog

Unieke locatie voor vergaderingen, als ‘hutje op de hei’ en meer

Zoek je voor je organisatie voor een dag(deel) een vergader / workshopruimte, ‘hutje op de hei’, locatie voor teambuilding en brainstorming of een bijzondere ruimte voor andere gelegenheid? Zone2Source biedt – in overleg – haar kantoor het Rietveldhuis aan voor dit soort gelegenheden.
[URIS id=12580]
Het Rietveldhuis is een uniek gebouw, middenin het Amstelpark in Amsterdam (direct naast de snelweg, en op 10 minuten lopen van NS Station RAI). Het vrijstaande paviljoen bestaat uit een open ruimte op de benedenverdieping (+/- 50 m2) met een grote vergadertafel met ruimte tot zo’n tien personen (buiten de coronatijd) en 5 mensen (in coronatijd), een pantry en toilet. Op de eerste verdieping staan drie bureaus en een rondom lopend balkon tot je beschikking voor ‘break out sessies’, aparte zit- en werkplekken of als ruimte om even rustig om je heen te kijken (naar de magnolia, fazanten, eekhoorns en konijnen bijvoorbeeld).
Beschikbaarheid: per dag of dagdeel, over het algemeen niet op maandag en donderdag (onze werkdagen)
Kosten: in overleg
Neem contact op met Michel Langendijk via communicatie@zone2source.net om de mogelijkheden te bespreken.
Orangerie en het Glazen Huis
Tussen de tentoonstellingen en projecten die we in het Glazen Huis en Orangerie organiseren is er soms ruimte van een paar dagen om ook in deze twee paviljoens