proeftuin voor kunst & ecologie
MAP
blog

Werkperiode studenten Gerrit Rietveld Academie

Werkperiode in de Orangerie
Eindtentoonstelling HEATPULP van zondag 6 juni tot woensdag 9 juni, 2021

Van 21 mei tot en met 10 juni 2021 werkt de afdeling Beeldende Kunst van de Gerrit Rietveld Academie onder leiding van twee docenten in de Orangerie. Tijdens de presentatie is werk te zien van Hippolyte Godest, Siyana Shishkova, Ati Romeu, Huub Kooijman, Pien Overing, Julie Scemama, Iiris Riihimäki, Jessica Tille, Nikki Vroom, Bert McLean, Lizzy Ebeling Koning, Matilda Lövgren, Etienne Le Coquil.
“We komen werken in de Orangerie en willen de ruimte als ons atelier  gebruiken. Wat dit meer gedetailleerd kan inhouden, is dat we komen en de ruimte op ons in laten werken, de omgeving van de Orangerie, en op onderzoek gaan naar de omgeving. We gaan werken met fotografie, tekeningen, beeldhouwen, schilderen enz. Met de locatie in gedachten bij het maken van werk zullen we verschillende materialen meenemen en onze projecten starten. Uiteindelijk cureren we in overleg met Zone2Source een presentatie”

Poster design by: Huub Kooijman
De Orangerie is de prachtige kas tegenover het Rietveldhuis / het Zone2Source kantoor. Zone2Source is blij om in de zomer van 2021 de Orangerie in te zetten voor het Zone2Source artists in residence programma 2021.