proeftuin voor kunst & ecologie
MAP
blog

Zoo of the Future wordt Quarantine Zoo

14 maart 2020 – In overleg met ZOOOF team is vanmiddag besloten dat in verband met de corona crisis de tentoonstelling Zoo of the Future tot nader order alleen vanaf buiten Het Glazen Huis  te zien zal zijn. We hebben ook besloten ZOOOF tot 14 juni te verlengen. We hopen bezoekers vanaf 1 juni weer te verwelkomen en op zondag 14 juni het publieke debat te organiseren. Check de komende tijd onze updates.
Zoo of the Future heet nu Quarantine Zoo en is van buitenaf zichtbaar. Door optimaal gebruik te maken van de transparantie van het gebouw willen we iedereen die naar het Amstelpark komt toch een kans geven de dierentuin van de toekomst te zien en mee te maken. Via de website bieden we footage vanuit de maquette die voor het raam en online zichtbaar is.

Het doel van expositie is om ideeën voor de dierentuin van de toekomst te verzamelen, daarom vragen we jullie een brief aan een dier in de toekomst te schrijven. Je kunt de brieven sturen aan brief@zooofthefuture.com, deze worden verzamelde op de website en op de ramen van Het Glazen Huis.

Zie ook https://zooofthefuture.com
Zoo of the Future becomes Quaratine Zoo