proeftuin voor kunst & ecologie
MAP
event
Zondag 28 november 2021 van 15.00 - 18.00

[GEANNULEERD] Finissage Kebun Sejarah

Koffieproeverij, lezing & lees performance

Als gevolg van de op vrijdag 12 november aangekondigde coronabeperkingen is de finissage afgelast.
Maar om het einde van de tentoonstelling alsnog te vieren zal de kunstenaar Kevin van Braak in het Glazen Huis van 15.00 – 17.00 uur. Daarnaast worden gratis drankjes ingeschonken. Vergeet niet je QR code mee te nemen.


[GEANNULEERD]
Als laatste culinaire onderdeel van de tentoonstelling Kebun Sejarah organiseren we zondag 28 november 2021 een speciaal koffie-evenement ngopi dulu (op de koffie gaan). Tijdens de middag nodigen wij u uit voor een kopje koffie terwijl een historicus een lezing zal geven over de Columbian Exchange, de biologische globalisering die volgde op de transoceanische reizen van de 15e eeuw en later. De finissage wordt vervolgd met een interactieve scriptlezing To be or not to be, a didactic dinner party van de kunstenaar Li Yuchen. Het is een performance reading (in het Engels) waarbij het publiek en de kunstenaar een script lezen over voedselingrediënten die spreken over hun migratiegeschiedenis.

Beeld van Maryanto over koffie, dit werk is onderdeel van de tentoonstelling Kebun Sejarah van Kevin van Braak bij Zone2Source van 25 september – 28 november 2021