proeftuin voor kunst & ecologie
MAP
blog

Secret Signals Passages: Excursies en Performances

Voor de finissage van de tentoonstelling Secret Signals nodigen we je uit voor een middag waarin we de natuur in het Amstelpark op een unieke manier zullen beleven. Sluit je aan bij Arend Wakker om het Amstelpark met diverse zintuigen te ervaren, verzamel en maak je eigen thee in de magische TheeMachine in de Orangerie, ontdek het eetbare park met Ronald Boer en geniet van je eigen gemaakte Amstelpark pesto, luister naar de vocale ontdekkingen van het park van de Genetic Choir en bespied de geesten met een muzikale en visuele performance door het Moonlighter’s Vanishing Point duo.
12.30 uur Secret Signals Amstelpark Excursie
Vertrekpunt Glazen Huis
Ecoloog Arend Wakker leidt ons op een uur durende excursie waarin we de natuur in het park met verschillende zintuigen zullen ervaren.
Excursie Arend Wakker
14, 15 en 16 uur
Tea Ceremonies door Grondvormen
Orangerie
Als onderdeel van de installatie De TheeMachine zullen deelnemers op zoek gaan in het park voor ingrediënten voor thee en deze in de TheeMachine bereiden en genieten.
Grondvormen, Theemachine Grondvormen Theemachine  Theemachine - GrondVormen Brouwsel
14-1 5 uur Workshop voor Kinderen: Elfenmodder
Het prieel/hut achter de Orangerie
Een workshop voor kinderen waarin de elfenmodder die verzameld werd tijdens The Secret Commonwealth Fairy Park tijdens het Midsummer Night’s evenement zal veranderen in kleine objecten die terug geplaatst worden in het bos als geestenvangers.
Secret Signals Elfenmodder
14 uur Het Eetbare Park excursie
Verzamelen bij Rietveld Huis
Ronald Boer neemt deelnemers mee op een wandeling door het park om de eetbare natuur in de stad te leren herkennen en verzamelen om daarna heerlijke Amstelpark pesto’s te bereiden.
15.30 uur Drankjes en hapjes met Amstelpark pesto’s in de Orangerie tuin
Secret Signals het Eetbare Park Excursie Het Eetbare Park Excursie Het Eetbare Park Close-up Excursie Het Eetbare Park Ronald Boer
16 uur The Genetic Choir met Three Songs
Vertrekpunt Orangerie tuin
Dit improviserende vocale ensemble creëert spontane muziek in reactie op hun omgeving. Voor het Amstelpark creëren ze drie unieke vocale stukken voor drie locaties waarheen het publiek als deel van de performance geleid wordt.
Secret Signals The Genetic Choir
17 uur The Moonlighter’s Vanishing Point presenteert Ghost Traps in Broad Daylight
Vertrekpunt Orangerie tuin
The Moonlighter’s Vanishing Point is een duo (Alfredo Genovesi en Lee Ellickson) dat in hun performances met geïmproviseerde muziek en geprojecteerde beelden werkt met een gitaar, projector en diverse objecten. Ze zullen in het bos Ghost Traps in Broad Daylight ten gehore brengen.
Secret Signals The Moonlighter's Vanishing Point