proeftuin voor kunst & ecologie
MAP
tentoonstelling
21 – 25 mei 2014
Tentoonstelling

Zone2Source Archief: Kunstvlaai

Dmitry Gelfand en Evelina Domnitch, Francisco Lopez, Arne Hendriks, Martijn Engelbregt, N55, Ronald van der Meijs, Marjolijn Boterenbrood, Refunc, Selene Kolman Ivan Henriques en Richard Albert Broeksema

The Glazen Huis, the Orangerie, the Rietveld Huis, 21 – 25 May 2014
The Kunstvlaai takes place in the Amstelpark from May 21 to 25, during this event Zone2Source presents its archive.
DSC04492
In de periode dat de Kunstvlaai het Glazen Huis en de Orangerie overneemt presenteren wij het archief van het afgelopen jaar in het Rietveld Huis. Na elke tentoonstelling blijft er iets van het project achter in het Rietveld Huis zoals objecten, foto’s, tekeningen en documentatie zodat mettertijd dit paviljoen veranderd in het levende geheugen van Zone2Source.
We presenteren hier werken van tentoonstellingsprojecten uit het eerste jaar, Mei 2013 t/m April 2014 van Dmitry Gelfand en Evelina Domnitch, Francisco Lopez, Arne Hendriks, Martijn Engelbregt, N55, Ronald van der Meijs, Marjolijn Boterenbrood, Refunc, Selene Kolman and Ivan Henriques. Richard Albert Broeksema presenteert voor deze gelegenheid op het balkon zijn ontwerpen van hergebruikte stoelen (Crea020.nl), waar we je verwelkomen met een drankje en hapje.

Glazen Huis

het Glazen Huis

orangerie

Orangerie

rietveldhuis

het Rietveld paviljoen